Search for:

Спреј за нос со брзо дејство, клинички докажан, без медикаменти.

Производите на Nasaleze штитaт од алергии, од алергени што се пренесуваат преку воздухот, од микроби, од вируси и од загадување. Револуционерниот систем на бариера од целулозен прав ја штити и ја заштитува обвивката на носот.

Производите на Nasaleze се создадени со целосно природна формула што НЕ содржи антихистаминици и кортико стероиди. Безбедни за употреба кога и каде сакате. Производите на Nasaleze немаат несакани ефекти и не создаваат зависност.

Производите на Nasaleze можат да ги земаат возрасни, бремени жени и доилки, како и деца. Сите производи на Nasaleze можат да се користат заедно со други лекови. Употребувајте секогаш пред да излезете во средина која содржи инхалаторни алергени.

image
image
image
image
image
image

NASALEZE И КОРОНАВИРУСОТ

НЕВИДЛИВАТА МАСКА